RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Signerte ny kontrakt med Vålerenga

Sist oppdatert:
Evigunge Morten Berre fortsetter i Oslo-klubben.

Veteranen signerte ei ny ettårskontrakt med Vålerenga torsdag.

Hovedpersonen selv er henrykt.

- Jeg er veldig motivert for å ta et år til. Så lenge kroppen fungere greit og jeg kan bidra inn mot laget er jeg veldig motivert, sier Berre til Vålerengas nettsider .

Berre, som fylte 38 år i august i fjor, står med hele 343 obligatoriske kamper for Enga. Han har også scoret 60 toppseriemål for klubben.

Kjetil Rekdal mener Berre fortsatt er en svært nyttig for Vålerenga.

- Berre er en utrolig profesjonell spiller. Han er perfeksjonist i alt han gjør, og han er en utrolig viktig bidragsyter inn mot de yngre spillerne på laget. Vi er veldig glade for at kroppen er klar for et år til i Vålerenga-drakta, sier Vålerenga-treneren.

I tillegg til å være spiller, vil Berre også ha ansvaret for å følge opp de ynste spillerne som blir tatt opp i A-stallen.

- Jeg håper og tror at jeg har noe å lære bort, og ser frem til å jobbe med mange lovende talenter. Samtidig er det en fin måte å passe på at unggutta ikke tar plassen min på laget, ler Berre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere