RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sigurd over 200 meter

Sist oppdatert:
Sigurd Pettersen bekreftet at han er på rett vei i hoppbakken. Han hoppet 201,5 meter i treningsomgangen i Kulm fredag.

Det var opprinnelig ment å hoppe to treningsomganger, samt kvalifisering til helgens renn. Men på grunn av snøfall måtte arrangørene utsette treningen tre ganger. Det er normalt under treningene som de lange hoppene kommer i treningsomgangene, siden arrangørene varierer endel med farten.

Amerikanske Alan Alborn landet på 212 meter på et tidlig startnummer. Etter det gikk man ned på farten, og da hoppet Risto Jussilainen 203,5 meter. Noe seinere hoppet Sigurd Pettersen sitt nydelige hopp på 201,5 meter.

Farten varierte endel under treningsomgangen.

Roar Ljøkelsøy er i Janne Ahonens fravær en av favorittene til å vinne i Kulm. Han hoppet 195,5 meter i sitt treningshopp. Jakub Janda og Thomas Morgenstern viste at også de vil være med å kjempe om seieren.

Hadde treningsomgangen vært kvalifisering, ville ikke Bjørn Einar Romøren ha kvalifisert seg. Han hoppet bare 122,5 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere