Sigurdsson hjem til Island

Vikings klubblege har bedt Hannes Sigurdsson ta tre dager fri og reise hjem til Island, for å hvile etter alt bråket rundt albuetaklingen av Frode Kippe.

30.04.05 09:06

Hannes Sigurdssons albuetakling mot Frode Kippe, som påførte Lillestrøms kaptein brudd i både kinn- og kjevebeinet, har fått mye opppmerksomhet den siste uka. Ifølge lagkamerater har 22-åringen tatt kritikken tungt.

- Det var opplagt at han ikke var klar til ny kamp allerede nå mot Start. Derfor ga vi ham tre dager fri, sier Vikings trener Roy Hodgson til VG.

Islendingen fikk selv et par smeller i hodet i forrige seriekamp, og hadde forbud mot å heade under treningene denne uka. Dette, i kombinasjon med det psykiske presset han er påført gjennom krass kritikk fra media og motspillere, gjør at Vikings klubblege ba Sigurdsson reise hjem til Island i noen dager.

- Det avgjørende for å gi ham fri, er at Hannes tydelig bærer preg av det oppstyret som har vært omkring hans person. Vi må huske på at han bare er en ung gutt, sier Viking-lege Ottar Bjerkeset til VG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.