RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sigurdsson klar for Brann

Foto: Eirik Hagesæter (Bergensavisen)
Den islandske landslagsspilleren Kristjan Ørn Sigurdsson har skrevet under for Brann.

24-åringen var under kontrakt med klubben KR, men klubbene er blitt enige om en kompensasjons for overgangen, melder Branns nettside.

Den islandske landslagsspilleren Kristjan Ørn Sigurdsson er klar for Brann. Den 24-årige forsvarsspilleren undertegnet onsdag kveld 3-årskontrakt med Brann. Han var under kontrakt med sin klubb KR, men klubbene er enige om kompensasjon for overgangen.

- Kristjan var her på prøvespill i høst og imponerte oss. Han er hurtig, god mann-mann defensivt og en anvendelig spiller, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde.

Sigurdsson er fast landslagsmann for Island, og utgjør to tredeler av Islands trebackslinje sammen med sin nye klubbkamerat, Olafur Bjarnason.

- Han spiller som regel høyreback/stopper i landslaget, og midtstopper på klubblaget, sier Mjelde.

Kristjan Sigurdsson er 24 år og har tidligere spilt i Vølungur, KA, Stoke og KR Reykjavik. Han har ni A-landskamper for Island, derav de seks siste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere