RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Sikker på å beholde Edu

Sist oppdatert:
Arsenals manager Arsene Wenger føler seg trygg på at brasilianske Edu signerer på en ny kontrakt med klubben.

Edu, som har pådratt seg mesteparten av Arsenal-fansens vrede etter uttalelsene om han ikke ville ha noe problem med å spille for erkerival Manchester United, er kontraktsløs til sommeren, og han har blant annet vært koblet til klubber som Real Madrid, Barcelona og Valencia. I tillegg altså til Manchester United, selv om klubben så langt ikke har kontaktet sine rivaler med tanke på midtbanespilleren. De har faktisk ikke engang uttrykt noe ønske om Edu.

Arsenals manager er ikke urolig for brasilianeren sin.

- Jeg føler at situasjonen rundt alle spillerne som er ute av kontrakt, kommer til å bli løst i januar, sier Wenger til BBC Sport.

Edu kan ikke begynne å reforhandle om sin kontrakt etter 1. januar 2005, på grunn av Fifa-regler. Wenger, på sin side, kan ikke helt forstå hvorfor spillere skulle være mer fristet av Real Madrid enn av Arsenal.

- Jeg er sikker på at spillerne som har vært her, har opplevd noe spesielt, sier Wenger videre.

Edus bror og representant, Amadeo Fensao, har tidligere uttalt at Arsenals foreløpige tilbud så langt er langt unna det Edu forlanger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere