RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikret seieren i dramatisk avslutning

SIKRET SEIEREN: Larviks Anja Edin-Hammerseng (t.v.) satte inn det avgjørende målet i mesterligaoppgjøret borte mot franske Metz.
SIKRET SEIEREN: Larviks Anja Edin-Hammerseng (t.v.) satte inn det avgjørende målet i mesterligaoppgjøret borte mot franske Metz. Foto: Trond Reidar Teigen (NTB scanpix)
Rødt kort og straffekast i sluttsekundene.

Larvik står med full pott og 10 poeng etter at det ble seier 26-25 i nærmest siste sekund i lørdagens mesterligakamp borte mot franske Metz.

Det sto 25-25, og Metz hadde ballen med 20 sekunder igjen å spille. Da fikk forsvarsbautaen Gro Hammerseng-Edin tak i ballen og sendte den til Nora Mørk på løp. Hun ble stygt hindret i avslutningen, og Larvik fikk straffekast. Det satte Anja Hammerseng-Edin iskaldt i mål til seier.

Den forsvarsjobben, den kontringen og det straffekastet var en seier for rutinen som Larvik har i fullt monn. De beholdt roen da gjaldt som mest.

Fem strake seirer betyr at Larvik er ubeseiret hittil i mesterligaens gruppespill.

10 poeng
Larvik slo det franske laget 25-20 i egen hall, men det var det ikke gitt at de ville på utebane selv om de mønstret et lag bestående av blant andre fire EM-uttatte spillere, samt en Linn Jørum Sulland på mesterskapsvent.

Metz er et godt hjemmelag og slo Baia Mara med ti mål 34-24. Mot Selgros Lublin ble det 30-30.

Larvik spilte heller ikke opp mot sitt aller beste lørdag. De hadde mange tekniske feil og balltap og var heller ikke alltid på det giftigste i avslutningsøyeblikkene. Larvik hadde også problemer med Metz' kontringer, og de fikk heller ikke det store taket på hjemmelagets Paule Baudouin, som scoret det ene målet etter det andre.

God målvakt
Heldigvis for Larvik hadde de en knallgod målvakt. Sandra Toft var sterkt delaktig i at Larvik kunne gå til pause med 13-13, og hun var også god i en tett og jevn 2. omgang.

Larvik var gruppevinner allerede før kampen mot Metz. Den siste gruppespillkampen går hjemme mot Selgros Lublin lørdag 22. november. Først neste helg blir det avgjort hvilke to øvrige lag som slår følge med Larvik inn i mesterligaens hovedrunde. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere