RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikret sesongen med superavtale

Sist oppdatert:
To dager før seriestart har BLNO sikret driften for inneværende sesong. Det ble klart etter at en sponsoravtale med Stimorol er i havn.

Avtalen er verdt 1,2 millioner kroner, og gjelder for ett år.

- Dette gjør at vi langt på vei har sikret sesongen. Det er også utsikter for et langvarig samarbeid med Stimorol, sier daglig leder i BLNO, Terje Melhus, til TV 2 Nettavisen.

Glad
- Var dette et være eller ikke være for dere?

- Nei, det var det for så vidt ikke. Uten denne avtalen ville nok klubbene ha spyttet i litt for å drive dette, men nå slipper de det. Det er absolutt et ønske fra Stimorol sin side om et langvarig samarbeid også, men foreløpig har vi signert for ett år, fortsetter han.

- Er du en glad mann nå?

- Ja. Har vært det siden fredag, jeg, da vi skrev under avtalen.

Sesongstart er førstkommende torsdag, når Frøya og Ulriken møtes i Bergen. Melhus har tro på at det kan bli en super sesong i den norske basketligaen.

Tre lag
- Det er selvfølgelig alltid vanskelig å tippe før det er spilt en eneste kamp, men det ser kanskje ut som om tre lag vil skille seg litt ut: Asker, Bærum og Harstad, spår Melhus.

Han forventer også at publikum vil fortsette å strømme til arenaene.

- Vi har greid å stabilisere oss de to siste årene. Nå håper vi at vi også får med oss Ulriken, får de opp på gamle høyder igjen, så blir det bra, tror Melhus.

BLNO fornyet for øvrig i fjor sin avtale med TV2 som sikrer tv-dekning av BLNO-kamper, foreløpig ut sesongen 2006/2007.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere