RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Silvestre og United vil ha sølvet

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United må etter all sannsynlighet se seg slått av Arsenal i kampen om ligagullet denne sesongen. Kampen om andreplassen er imidlertid fortsatt åpen.

De røde djevlene kjemper nå med Chelsea om retten til direkte Champions League-kvalifisering. I kveld har de muligheten til å knappe inn Chelseas forsprang til ett poeng om de slår Charlton på Old Trafford.

Stolthet
For Mikael Silvestre er det viktig å bli nummer to, og med FA-cupfinale og sølv i serien mener han United kan si seg brukbart fornøyd med årets sesong.

- Hvis vi klarer andreplassen, vil det bety at vi ikke har gjort det så aller verst denne sesongen, sier han til Manchester Uniteds egen tv-kanal.

- Våre prestasjoner har ikke vært på det nivået vi ønsker, og derfor ligger vi langt unna Arsenal for øyeblikket. Man må være stabile for å vinne ligaen, og det er grunnen til at vi ligger på tredje, mener han.

Chelsea har invitert United tilbake i kampen om andreplassen med kun to poeng på de siste tre kampene. Silvestre vet at Charlton må slås i kveld for å legge press på Claudio Ranieris lag.

- Med tre poeng i kveld er vi kun ett poeng bak Chelsea, og det vil gi oss et stort løft før møtet med Liverpool til helgen, fortsetter Silvestre.

Nøkkelspillere tilbake
Ruud van Nistelrooy, med seks scoringer på de siste tre kampene mot Charlton, Roy Keane, Kleberson, Phil Neville og Diego Forlan har alle vært ute med skader i det siste, men alle kan være tilbake til kveldens kamp.

Paul Scholes er imidlertid uaktuell, da han begynner sin første av i alt tre kampers karantene.

Charlton har ikke vunnet over United på ni forsøk i Premier League, men optimismen i laget er stor etter seieren på Anfield nylig. Chris Perry er tilbake etter skade og Jason Euell, Carlton Cole og Paulo De Canio presser alle på for en plass i startoppstillingen.

Følg kampen direkte på TV 2 Nettavisen fra klokken 21.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere