Gå til sidens hovedinnhold

- Simpel Benfica-oppførsel

LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Rosenborg-trener Ola By Rise har ett ønske etter å ha blitt slått ut av UEFA-cupen: At ungene hans aldri oppfører så simpelt som Benfica-spillerne.

RBK - BENFICA 2-1 (BENFICA VIDERE): - De lå jo mer på bakken og vred seg med ”store smerter” enn de spilte fotball i andre omgang. Simpel oppførsel, konkluderer RBK-bossen, som ikke gidder å bruke mer energi akkurat på den saken.

- Men det er liten tvil om at den ekstreme uthalingen av tid sakte men sikkert tappet gløden ut av kampen, slår han fast, og skynder seg å understreke at en heller laber portugisisk sportsånd på ingen måte får ødelegge kvelden for ham.

Født dårlig taper
Til tross for at det ikke ble avansement til fjerde runde, er By Rise rimelig godt fornøyd med hjemmedebuten som Rosenborg trener.

- Det vi presterte i kveld kan vi absolutt være bekjente av. Selv for undertegnede, som er født dårlig taper, ble dette faktisk en positiv opplevelse. Vi vant kampen, spilte til tider Benfica trill rundt og skapte en rekke sjanser. Det skal vi ta med oss videre i oppkjøringen til serien, til den hjemlige cupen og til kvalifiseringen til Mesterligaen. Vi har med andre ord mye å glede oss til selv om vi nå er ute av UEFA-cupen, sier Rosenborg-treneren, som bedyrer at verken han eller spillerne nå går inn i en lengre depresjon.

- Vi rusler hjem med hevet hode, sånn passe forbannet for at vi ikke klarte å score det tredje målet og sende Benfica ut av europacupen. Det hadde vi fortjent, sier Rosenborg-treneren.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot