Sinclair innrømmer sex

Foto: SCANPIX/AP Photo/PA, Andrew Parsons

Frank Sinclair innrømmer at han fikk oralsex av en av de tre afrikanske kvinnene, som har anmeldt ham og to lagkamerater for voldtekt.

15.03.04 13:45

De tre kvinnene har alle vært i kontakt med politiet før.

Da de tre Leicester-spillerne Frank Sinclair, Paul Dickov og Keith Gillespie ble avhørt av dommer Jacinto Areste om muligheten for at det kunne finnes DNA-spor fra dem i rommet der voldtektene skal ha funnet sted, innrømmet Sinclair at han fikk oralsex av en av dem.

Fikk oralsex
På spørsmål om han hadde sex med noen av dem, svarte han:

- Ja, men uten penetrering, skriver The Sun.

Dommeren spurte så hvordan det var mulig, og Sinclair forklarte at han fikk oralsex, men at det hele var over før han fikk orgasme.

På spørsmål om Paul Dickov kan ha avgitt DNA-spor, var svaret kontant.

- Nei, det er umulig.

Heftig krangel
Men Dickov skal ha vært sentral i bråket som oppstod på rommet. En av kvinnene, Ruth Lourenco, skal ha mobbet ham og veddet på at han ikke hadde noe utstyr å skryte av. Det skal ha startet en heftig krangel som endte med at Leicester-trioen kastet de tre kvinnene ut av rommet.

De tre avviser at de er prostituerte, og Sinclair benekter at han betalte noe til dem, men de har alle en heller tvilsom fortid. De bor nå i Köln i Tyskland.

Ruth Lourenco - Sier hun er en respektabel tobarnsmor med mann hjemme i Malawi, men mannen Jorge har ikke villet ha noe med henne etter at hun ble arrestert i 1999 for å selge to tenåringsjenter til prostitusjonsmarkedet i Amsterdam. Tiltalen ble etter hvert henlagt på grunn av prosedyrefeil av politiet.

Beatrice Wanjiro og Martha Wilbert - Beatrice ble arrestert for prostitusjon i Nairobis verste horestrøk i 1995. Hun ble senere frigitt. Begge to er godt kjent av politiet i Kenya og har alt annet enn godt rykte på seg.

- De var hos oss til for fem år siden og de ble alltid med en europeisk eller asiatisk mann, sier innehaveren av New Florida Club i Nairobi. De to giftet seg med hver sin tyske mann og forsvant fra Kenya.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag