RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sint Berg etter tabber

Sist oppdatert:
Henning Berg var oppgitt, både over dommer og eget lags feil da Lyn røk ut av cupen. Se tabbene her.

LILLESTRØM – LYN 2-1:

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Bortsett fra en liten periode i andreomgangen, spilte Lyn godt i cupkampen mot Lillestrøm. Men til tross for store sjanser til Sokolowski, Edu, Hoff og Bala, så ville ikke ballen i mål før det var for sent.

- Ikke tilfeldig, mener Henning Berg.

- Vi har sjanser nok til å avgjøre, men tar dem ikke, sier Lyn-treneren, og er oppgitt over at man heller ikke spilte ballen frem på luftsterke Magnus Powell etter at han kom inn tidlig i andreomgangen.

Tabbene ødela
Men Berg, som spilte for LSK i 1992-sesongen, understreker at kampen først og fremst ble tapt som følge av personlige feil.

- På 1-0 får Lillestrøm først et frispark som de ikke skulle hatt, sier Berg med en klar pekefinger til den omdiskuterte dommeren Roy Helge Olsen.

- Men det er likevel forsvarsfeil som koster oss kampen, ikke dommeren, mener Berg.

Og har helt rett i det. 1-0 kom da Robert Koren fikk forsere 20 meter og upresset sende av gårde en kanon fra 25 meter, mens 2-0 kom etter en horribel blemme av Johann Dahlin i Lyn-målet. Arilds Sundgot ladet kanonen, men traff aldri rent, likevel trillet det løse skuddet mellom beina på svensken, og Michael Mifsud kunne enkelt trille ballen inn i mål.

- Svakt av Johann, var Bergs nøkterne oppsummering etter kampen, og vet at målet kostet Lyn alle sjanser til edelt metall i år.

- Jeg regner ikke med at vi vinner UEFA-cupen, nei, humret Tommy Berntsen etter kampen, vel vitende om at det er litt for langt opp til toppen av Tippeligaen.

Effektive LSK
Men mens Henning Berg, Magnus Powell, Tommy Berntsen eller Torgeir Bjarmann ikke hadde mye å glede seg over i sine Åråsen-returer, så var det atskillig mer smil i LSK-leiren etter cupseieren.

- I dag spiller vi til tider veldig bra, vi gir dem ikke mange sjanser, mens vi setter våre egne.

- Samtidig er vi heldige med tidspunktet det første målet kommer på, mente LSK-trener Uwe Rösler, som lørdag kan komme til å sette seg ned etter sin beste uke i sjefsstolen:

Forrige lørdag spilte Lillestrøm sin beste fotball under tyskeren, og klarte 1-1 borte mot Newcastle. Onsdag ble Lillestrøm klare for kvartfinalen i cupen, og holder LSK nullen hjemme mot Newcastle lørdag, er de inne i UEFA-cupens siste kvalifiseringsrunde.

- Med den formen vi er i nå, tror jeg selvfølgelig vi tar dem, sier tidenes toppscorer i Lillestrøm, Arild Sundgot til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere