Den venstrebente kantspilleren startet Primera Divisón-sesongen strålende. Det samme gjorde Espanyol, før det ble bråstopp.

På de siste 19 kampene har Barcelona-laget kun notert seg for tre seirer. Albert Riera nådde bunnen nylig, da han ble droppet fra både førsteelleveren og den spanske EM-troppen.

- Jeg ønsker å forlate Espanyol. Jeg ønsker ikke å være del av en klubb som ikke tar vare på eller beskytter sine spillere, sier Riera ifølge goal.com.

Vil bort nå
Liverpool-manager Rafael Benitez følger ventelig situasjonen nøye. Det ryktes at Merseyside-klubben har Riera på listen over mulige sommerkjøp.

Espanyol-spilleren holder døra åpen for at neste karrierestopp blir England.

Ryktesugen? Flere rykter her!

- Jeg vet ikke om det blir Liverpool eller andre lag. Jeg er forventningsfull og håper at alt løser seg innen to ukers tid.

- Det ville ha vært best for alle parter om dette blir løst nå. Jeg vet at avtalen vil gavne klubben. Jeg ønsker ikke å lage noen problemer, legger han til.

Sur på fansen
Fansen på Estadi Olimpic Lluis Companys er ikke like tålmodige. Foran oppgjøret mot Almería holdt supportergruppen i Curva Jove (en tribuneseksjon) opp et banner med oppfordring om at spillerne heller kan starte sommerferien nå, enn å dukke opp til sesongens siste kamper.

Det synes heller ikke Riera var noe særlig.

- Bannerne fra forrige søndag var helt uakseptable. Alt det der om EM og å dra på sommerferie, var uhyggelig og skulle ikke blitt akseptert.

Kan bli dyr
Sportsdirektør i den spanske klubben er tidligere Liverpool-ansatte Paco Herrera. Spanjolen er ikke overbegeistret for spillerens frierier via media.

- Hvis han sier at han kommer til å reise, da har han mer informasjon enn sin egen klubb. Da må han vite at det er en mer interessert klubb som er villig til å betale det som blir forlangt, sier Herrera ifølge liverpool.no.

Liverpool skal håpe å sikre seg 26-åringen for fem millioner pund, men fra Espanyol-hold snakkes det varmt om 16 blanke millioner.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)