Gå til sidens hovedinnhold

Sint Rekdal avbrøt TV2-intervju

- Nå graver du etter piss, sier Vålerenga-sjefen.

Onsdag sto det å lese i Drammens Tidende at Strømsgodset var ute etter å sikre seg Mohammed Fellah fra Vålerenga.

Framtiden til midtbanespilleren har lenge vært usikker, og selv om Godsets sportsdirektør Jostein Flo ikke ville innrømme noe, var lokalavisen sikker i sin sak.

Også TV 2 kan melde om at partene har vært i forhandlinger om en permanent overgang, og kanalen var til stede på VIF-trening torsdag for å lage sak på overgangen.

Det var imidlertid ikke osloklubbens trener, Kjetil Rekdal, spesielt ivrig etter å snakke om. Han ble regelrett irritert på TV 2s journalist.

- Graver etter piss
Etter å ha blitt konfrontert om klubbens overgangspolitikk, og hva det hadde å si for klubbens attraksjonsverdi, ble Vålerenga-sjefen sur og avbrøt intervjuet med kanalen.

- Jeg skjønner det, men nå begynner jeg å bli irritert på deg. Nå graver du etter piss. Jeg kan snu spørsmålet ditt. Hva har de prestert det halvåret som har gått? Også så avslutter vi diskusjonen der, for jeg gidder ikke å svare på de dumme spørsmålene, sa Rekdal og gikk sin vei.

Før han mistet fatningen hadde Rekdal avvist overfor TV 2 at Fellah allerede var klar for Strømsgodset.

- At han er klar for Strømsgodset er bare tull, svarte Rekdal.

Forlenger ikke
Han fortalte videre at Fellah hadde ytret et ønske om å gå til en utenlandsk klubb og at overgangen til drammensklubben var en sak som var hentet ut av ingenting.

Fellah selv sier at han kjenner flere spillere i Strømsgodset og at han har hørt mye bra om hovedtrener Ronny Deila. Han ønsker likevel ikke å spekulere i hva som blir hans neste klubb.

Midtbanespilleren sier også at det er uaktuelt å skrive på en ny kontrakt med Vålerenga.

Onsdag ble det for øvrig klart at unggutten Aaron Samuel (19) forlater osloklubben til fordel for Sarpsborg 08.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren

Kommentarer til denne saken