RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex etterlyser assistent

Foto: Ian Hogdson, Reuters
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson er fremdeles på jakt etter en assistenttrener på Old Trafford. - Men slike ting tar tid, sier Manchester Uniteds manager.

Den nederlandske treneren Martin Jols og Paris St. Germains Luis Fernandez er blitt linket til stillingen som assistentrener på Old Trafford de siste ukene.

Manchester United har hatt flere kandidater på blokken etter at Carlos Quieroz forlot jobben som assistenttrener og overtok sjefsstillingen i Real Madrid. Men hittil har "de røde djevlene" ikke funnet rett mann til jobben.

Flere trenere har benyttet seg av assistentjobben på Old Trafford som et springbrett og fått gode jobber som managere i etterkant - blant annet var assistentjobben i Manchester United starten på Brian Kidds managerkarriere. Også Middlesbroughs manager Steve McLaren har vært United-asssistent.

Ikke hastverk

Sir Alex Ferguson vil plukke ny assistenttrener fra den øverste hylle - og hevder han ikke har hastverk med å finne Quieroz' etterfølger.

- For øyeblikket har vi ikke funnet en trener til assistenjobben. Men jeg mener vi alltid må vente til det rette øyeblikket og finne rett person får vi ansetter noen, forklarer Sir Alex ifølge klubbens hjemmeside.

Den tidligere Manchester United-spillereren Mike Phelan har vært Sir Alex Fergusons assistent frem til nå i sesongen.

- Mike Phelan gjør en fantastisk jobb som førstelagstrener. Han er en flott trener, og jeg er veldig fornøyd med rollen hans nå. Men vi trenger også en erfaren trener på dette nivået, en som har rutine med å være leder på førstelaget, sier Manchester Uniteds suksess-manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere