Franske PSG møter Manchester City til kamp to av semifinalen i Champions League tirsdag kveld. Det er City som leder med 2-1 etter det første oppgjøret.

Franskmennene er innlosjert på det fasjonable Salford-hotellet The Lowry og ifølge Manchester Evening News er det kun PSG som bor der akkurat nå. Resten av hotellet er stengt ned på grunn av koronatiltak, melder avisen tirsdag ettermiddag.

Dukket opp på PSG-hotellet

Ligue 1-klubben skal likevel ha fått besøk under oppholdet. Bilder publisert av blant andre Daily Mail viser nemlig at tidligere Manchester United-manager sir Alex Ferguson kom innom. Avisen hevder at skotten kom innom for å slå av en prat med PSG-manager Mauricio Pochettino. Ferguson ble også avbildet sammen med klubbens eier og styreformann Nasser Al-Khelaifi på vei ut av hotellet.

LES OGSÅ: Mourinho ansatt som ny Roma-trener

Daily Mail skriver videre at Fergusons PSG-besøk skal ha vart i rundt en time.

Det er ikke kjent hva den tidligere United-manageren snakket med PSG-leieren om, men Daily Mail spekulerer i at han kan ha gitt dem noen tips og råd i forkant av semifinalen mot City. Ferguson ønsker nok heller den franske klubben i Champions League-finalen enn erkerivalen fra Manchester, skriver avisen om møtet.

Ferguson og Pochettino skal ha hatt et godt forhold etter at skotten ga seg som manager i 2013 og de skal blant annet ha delt en flaske vin sammen for en tid tilbake på Mayfair-restauranten. Argentineren har snakket varmt om møtet med sir Alex.

LES OGSÅ: Keane har en klar formening om hva Solskjær må gjøre: - Det er noe jeg har tenkt mye på

Godt forhold til Pochettino

Den tidligere Tottenham-sjefen har beskrevet møtet dem imellom som «en drøm som gikk i oppfyllelse» og han omtaler Ferguson som en «veldig spesiell person».

Pochettino ble en tid koblet med jobben som manager i nettopp Manchester United og Ferguson skal ifølge rapporter ha vært lei seg over at det ikke ble en realitet.

I 2019 skrev Daily Mail at skotten har en klar ambisjon om at United bør ansette den beste manageren tilgjengelig, noe han på den tiden skal ha men var Pochettino.

Argentineren seilet opp som en klar kandidat til jobben da José Mourinho fikk sparken, men United valgte heller å gå for Ole Gunnar Solskjær.

LES OGSÅ: United nektet for at det hadde skjedd: Ny video kan ha avslørt klubbens løgn

Ferguson ledet som kjent Manchester United i perioden 1986 til 2013 og vant blant annet 13 ligatitler med klubben. Han vant også to Champions League-titler.

En av de mest ikoniske snuoperasjonene i turneringens historie var da hans United snudde finalen mot Bayern München i sluttminuttene i 1999 og vant tittelen.