RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

Sir Alex går for to underskrifter

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson satser på å innlede det nye året med to nye kontrakter på Old Trafford.

Ferguson vil at både han selv og Ruud van Nistelrooy skal bli enig med klubben om nye kontrakter. Superspiss van Nistelrooy har to og et halvt år igjen av kontrakten sin, men Ferguson er sikker på at nederlenderen vil forplikte seg til klubben helt fram til 2009.

Nær begge kontrakter
Ferguson er også nær ved å forlenge sin egen kontrakt, som utløper mot slutten av neste sesong. Han har vært i samtaler som gjør ham til United-manager i ytterligere ett år.

- Det hadde vært fint å avklare situasjonen raskt. Vi snakker med Ruud og hans agenter i øyeblikket, og vi håper det kommer noe positivt ut av det, sier Ferguson til The Sun.

Fergusons posisjon i klubben er sterkere enn noensinne. Laget topper Premier League, og året 2003 har vært fantastisk sett med United-øyne. I kalenderåret har de vunnet 27 av 34 kamper i Premier League. Ingen lag har scoret flere mål heller, i tillegg til at forsvaret ikke lekker.

Sterkere stall
Ferguson er overbevist om at han har en sterkere spillerstall nå, selv om David Beckham, Juan Sebastian Veron og Laurent Blanc er borte.

Og det er mer godt nytt i vente: Wes Brown erklærte seg torsdag spilleklar igjen. Han fullførte en treningskamp på julaften, uten at det voldte kneet hans noen problemer.

- Hvis manageren trenger meg, er jeg klar til å hoppe inn, sa han i går.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere