*Nettavisen* Sport.

Sir Alex glad Solskjær er tilbake

Sir Alex Ferguson er glad for at Ole Gunnar Solskjær er tilbake, og tror nordmannen kan komme til å spille en viktig rolle i sesongavslutningen. Arsenal blir den første utfordringen.

03.04.04 09:21

Manchester United møter Arsenal i semifinalen i FA-cupen lørdag klokken 13.00, en kamp TV 2 for øvrig sender direkte. Semifinaler er alltid viktige, og i dette tilfellet venter et 1. divisjonslag i finalen.

For United og Arsenal betyr det at lørdagens semifinale med relativt stor sannsynlighet vil avgjøre hvem som vinner årets FA-cup. Sir Alex Ferguson må kanskje klare seg uten Ruud van Nistelrooy, som sliter med en kneskade. Trøsten er at Ole Gunnar Solskjær nærmer seg toppformen.

- Solskjær blir bedre hele tiden, og ser virkelig bra ut nå. Jeg er veldig glad for at han er tilbake nå, sier Ferguson til manutd.com.

Sesongen har vært en liten skuffelse for United så langt. Av den grunn betyr lørdagens kamp ekstra mye for Uniteds fargerike manager. Ferguson er optimistisk.

- Vår statistikk i semifinaler har alltid vært god. Villa Park har vært en spesiell bane for oss. Jeg har vunnet tre semifinaler der. Våre fans er alltid fantastiske der, banen er god og det er en fin atmosfære på stadion. Forhåpentligvis får vi et bra resultat også denne gang, sier Ferguson.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte fra klokken 13.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.