RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex hardt ut mot Chelsea

Sist oppdatert:
Arsenal Wenger og Jose Mourinho har den siste tiden stått for endeløs skittkasting i media. Sir Alex Ferguson vil gjerne være med.

Manchester United-manager Alex Fegruson kommer, i forkant av gigantoppgjøret mellom Chelsea og Manchester United, med skarpe skyts mot Chelsea og deres enorme pengeforbruk.

- Jeg vet de er fornøyde bare de får kjøpt en spiller, så han ikke går til United eller Arsenal, sier Ferguson ifølge SkySports.

Og fortsetter

- Sånn kan de holde på fordi de har så mye penger. Hvis vi skal handle må vi ta raske avgjørelser, og slå til før Chelsea får nyss om det, hevder Ferguson.

Varsler spillerkjøp i januar
- Jeg ville ikke ha noe imot å ha like mye penger, men å lede denne klubben er annerledes. Jeg ville antagelig ikke brukt de samme summene, selv om jeg hadde like mye penger tilgjengelig, fordi det er viktig å ha et velfungerende ungdomssatsing, og det har vi, sier Ferguson, som samtidig varsler spillerkjøp i januar.

- Vi kommer til å hente inn noen flere spillere, ganske enkelt fordi antallet kamper bare øker.

Han påpeker imidlertid at det er vanskelig å hente spillere i januarvinduet – midt i sesongen – men at klubben ikke legger skjul på at de er på spillerjakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere