RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex henter tidligere hjemløs

Foto: Andrew Yates (AFP)
Bebe (20) har representert Portugal i VM for hjemløse. Nå er han klar for Manchester United.

Det portugisiske stortalentet, som egentlig heter Tiago Manuel Dias Correia, signerte for bare fem uker siden kontrakt med Vitória de Guimarães i hjemlandet. Nå kan imidlertid 20-åringen forberede seg på et liv som fotballproff på Old Trafford.

Den tilværelsen står i skarp kontrast til ungguttens start på livet. Bebe vokste nemlig opp på et barnehjem i hjemlandet etter å ha tilbrakt deler av barndommen på gata.

Tidligere har han representert Portugal i VM for hjemløse.

Queiroz tipset
Manchester United skal ha lagt over 70 millioner kroner på bordet for å kjøpe 20-åringen fri fra hans nylig inngåtte femårskontrakt med Vitória de Guimarães. Forrige sesong spilte spissen for Estrela da Amadora i portugisisk 3. divisjon.

United-boss Sir Alex Ferguson skal ha fått tips om den meget talentfulle måltyven av sin tidligere assistent Carlos Queiroz. Sistnevnte er nå landslagssjef i Portugal, og tirsdag var Sir Alex i Lisboa for å støtte vennen i en høring i regi av det portugisiske fotballforbundet. Queiroz er anklaget for å ha forsøkt å sabotere en dopingkontroll – og kan miste jobben.

På den samme turen skal United-sjefen ha møtt Bebe for første gang, skriver The Guardian.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag
Er du enig? Sjekk Nettavisens Premier League-tips.

Tredje nykommer
Spissen er tredje nykommer inn på Old Trafford denne sommeren. Tidligere har Chris Smalling kommet fra Fulham og Javier Hernandez fra Chivas de Guadalajara i Mexico. Totalt har Ferguson & co. brukt rundt en kvart milliard på de tre signeringene.

Spørsmålet er om lista får ytterligere tilskudd før overgangsvinduet stenger i slutten av måneden. Britiske medier har de siste dagene spekulert høyt i at VM-kometen Mesut Özil er et meget hett navn på Old Trafford.

Onsdag skrev lokalavisen Manchester Evening News, som er kjent for å være velinformert med hensyn til det indre livet i klubben, at Sir Alex Ferguson skal ha fått grønt lys til å hente tyskeren.

United-manageren så Özil i aksjon mot Fulham nylig, og ifølge The Guardian skal Ferguson ha hatt samtaler med Werder-ledelsen i styrerommet etter kampslutt. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere