RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex jubilerte med seier

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo og Manchester United fortsetter å vinne. Lørdag fikk overraskelseslaget Portsmouth unngjelde.

UNITED - POMPEY 3-0: Portsmouth har overrasket alle innledningsvis, og lå på en glimrende fjerdeplass før helgens serierunde. Men på Old Trafford ble Sir Alex' røde armé for sterk, og den legendariske manageren kunne feire tjue år som United-sjef med tre poeng.

- Tjue år er en stor milepæl for meg. Jeg vet ikke hvor årene har blitt av. Det har vært mange store øyeblikk, men jeg må se fremover, sa Ferguson etter seieren, ifølge Sportinglife.

Det tok bare tre minutter før hjemmelaget kunne slippe jubelen løs. Wayne Rooney ble lagt ned i feltet, og Louis Saha ekspederte straffesparket i mål. Deretter var det duket for frisparkkunst på "Drømmenes teater".

Cristiano Ronaldo gjorde det David Beckham tidligere var de røde djevlenes eksponent for; skrudde et frispark fra langt hold nydelig i mål. 2-0, og kampen var i realiteten avgjort selv om klokken viste at bare ti minutter var spilt.

Press på Chelsea
Først etter pausen så bortelaget ut til å ha ristet av seg sjokket, og Portsmouth skapte et par gode muligheter. Men reduseringen kom aldri, og Nemanja Vidic headet i stedet inn 3-0 etter et innlegg fra Gary Neville.

Dermed har United lagt skikkelig press på Chelsea, som må vinne mot Tottenham søndag for å ta igjen forspranget på tabellen. Portsmouth mister på sin side fjerdeplassen om Arsenal slår West Ham søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere