Gå til sidens hovedinnhold

Sir Alex kan bli suspendert

Det engelske fotballforbundet (FA) skal granske uttalelsene til sir Alex Ferguson om at Arsenal inngikk en avtale for å slippe billig unna bråket på Old Trafford.

Sir Alex Ferguson har allerede blitt suspendert én gang denne sesongen. Nå vurderer FA om de skal gi ham en utestengelse til. Årsaken er uttalelsene Ferguson kom med i forbindelse med at Arsenal ble bøtelagt 2,1 millioner kroner og ilagt totalt ni kampers karantene fordelt på fem spillere.

Åpenbart
Ferguson hevdet at det var åpenbart at Arsenal hadde "gjort en avtale" med FA for å slippe billig unna. Manchester United-manageren mener Arsenal burde blitt fratrukket poeng.

- Vi ser veldig nøye på kommentarene til Alex Ferguson og tar de veldig seriøst, sa FAs talsmann Adrian Bevington til Sunday Telegraph.

- Jeg vil understreke at vi ikke involverer oss i avtaler med noen klubber. Også påstandene om at vi har latt Rio Ferdinand "henge til tørk" er noe vi motsetter oss.

Offentlig henging
Arsenals manager Arsene Wenger svarte på Fergusons påstander med sin typiske sarkasme.

- Enkelte er fornøyd med straffen vi er tildelt, andre er det ikke. For enkelte ville det ikke være nok selv om vi ble hengt. Kanskje de vil ha hengingen i Hyde Park foran hele landet! Vi kan ikke påvirke det, sa Wenger ifølge AFP.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken