RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Alex lovpriser Smith

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds mektige manager er full av lovord om klubbens nye spiss Alan Smith. - Han er et ferdig produkt, sier Sir Alex Ferguson.

Den engelske landslagsspilleren Alan Smith signerte for Manchester United i mai, etter at Leeds rykket ned til engelsk 1. divisjon ved sesongslutt. Og Sir Alex Ferguson er full av beundring over sin nye spissjuvel.

- Alan Smith er en sentral spiss som har fem års erfaring fra Premier League og Champions League. Han er bare 23 år gammel, men da jeg møtte ham kunne jeg ikke bli mer imponert over hans karakter, skryter Sir Alex Ferguson ifølge Sky Sports News.

Imponert over Miller
Ferguson er også imponert over unggutten Liam Miller, som han hentet fra skotske Celtic.

- Smith og Miller er fremragende spillere, men i Alan Smiths tilfelle er han allerede et ferdig produkt. Liam Miller mangler erfaring fra Premier League, forklarer Manchester Uniteds manager.

Gleder seg
Alan Smith ser virkelig frem til å starte sin karriere på Old Trafford.

- For en ung spiller som ønsker å oppnå store ting, er det ingen bedre fotballklubber du kan komme til enn Manchester United, forteller Smith.

- Da jeg bestemte meg for å forlate Leeds, var det kun én klubb jeg ville spille for, og det var Manchester United, fastslår spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere