Onsdag ble det meldt at Manchester United var i ferd med å sikre seg Blackburns forsvarsspiller Phil Jones, foran nesa på klubber som Liverpool og Arsenal.

Jones gikk gjennom en medisinsk test onsdag kveld, etter at han skal ha blitt enig med Manchester United om en kontrakt med klubben.

Men det betyr ikke at det blir stille i dørene på Old Trafford i tiden framover.

Trio kan forsvinne
Den troverdige avisen The Independent melder nemlig at manager Alex Ferguson har akseptert et bud på tre United-spillere - Darren Gibson, Wes Brown og John O'Shea.

Det er Sunderland-manager og tidligere Manchester United-spiller Steve Bruce som ønsker seg trioen, og budet skal ifølge avisen være planlagt i lang tid.

Dersom handelen går i orden, vil Sunderland totalt måtte betale drøyt tolv millioner pund for de tre spillerne.

John O'Shea startet 18 kamper for United sist sesong, og er den av de tre som skal være minst interessert i å flytte på seg. Men dersom Sir Alex virkelig har akseptert tilbudet fra Sunderland, spørs det hvor stor rolle den irske 30-åringen spiller i managerens framtidsplaner.

Darren Gibson på sin side har kommet på kant med United-fansen, noe som førte til at han måtte gå til det skrittet å slette en Twitter-profil i april. Og midtstopper Wes Brown er lenger unna en plass i startelleveren enn noen gang etter signeringen av Phil Jones.

- Vil bidra i angrepet
Sistnevnte er storfornøyd med overgangen til Manchester United, ikke minst ettersom Alex Ferguson har uttalt at 19-åringen kan bli den nye Rio Ferdinand.

- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker å følge etter spillere som John Terry, Michael Dawson og Rio Ferdinand. Jeg følger alltid med på hva de gjør og forsøker å lære av dem, sier stopperen til The Sun.

På tross av sin forsvarsposisjon mener unggutten at han kan være med å bidra også offensivt.

- Forsvarsspill handler ikke bare om taklinger og headinger, det handler også om å få ballen ned og spille. Starte angrepet bakfra, forklarer 19-åringen, som lover at all oppmerksomheten han har fått de siste dagene ikke skal gå til hodet på ham.

- Jeg bare konsentrerer meg om fotballen. Komplimenter er fint og jeg setter pris på det, men jeg fokuserer bare på å forbedre meg som spiller, sier Phil Jones.

HTML EMBED