Gå til sidens hovedinnhold

- Sir Alex tar tre nye år

Ryan Giggs er sikker på at Alex Ferguson fortsetter som manager på Old Trafford.

- Da han oppmutret meg til å signere en ny kontrakt, signaliserte Ferguson tydelig at han blir i klubben like lenge, sier Giggs til BBC Sport.

Vingstjernens nye kontrakt strekker seg til sommeren 2008. Dermed er det mye som tyder på at Sir Alex blir i klubben like lenge. Den legendariske manageren farer neppe med løgn overfor en av sine mest betrodde spillere gjennom alle tider.

- Gir seg på topp
Det har vært spekulert i om Ferguson ville si takk for seg i kjølvannet av den amerikanske investoren Malcolm Glazer oppkjøp av Old Trafford-klubben. Når Sir Alex likevel fortsetter, har det ifølge Giggs flere årsaker:

- Han ønsker å gjøre Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Darren Fletcher til spillere i verdensklasse. Han ønsker også å vinne flere trofeer. Når han gir seg, vil han gi seg på topp, sier Giggs.

18 sesonger
Alex Ferguson har nå vært sjef på Old Trafford i 18 sesonger, og har allerede skapet fullt av pokaler – med Champions League-trofeet Ole Gunnar Solskjær sikret ham i 1999 som det aller gjeveste.

Allerede lørdag kan det bli en ny triumf. Da braker United sammen med Arsenal i FA-cupfinalen på Millennium Stadium i Cardif.

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin