*Nettavisen* Sport.

Sir Alex terger Wenger - igjen

Foto: (foto: scanpix)

Sir Alex Ferguson lovet å slutte å terge Arsene Wenger. Men den gang ei.

25.01.05 14:46

Etter lang tids ordkrig i pressen lovet Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger å slutte med å terge hverandre offentlig i forrige uke. Men Ferguson klarte bare å holde seg i fire dager.

To beste lagene
Tirsdag rykker skotten nemlig ut i lokalavisen Manchester Evening News og terger Wenger igjen. Ferguson mener nemlig Arsenal langt fra er blant de to beste lagene i England.

Han mener Manchester United og Chelsea - som møtes i ligacupens semifinale i morgen - er Storbritannias beste.

Selv om Arsenal ligger foran Manchester United på tabellen.

- De to beste fotballagene i landet møtes i morgen. Og det kommer til å bli en stor kamp med en strålende atmosfære, sier Fergusons i forkant av Chelseas tur til Old Trafford onsdag - med klar adresse til Arsene Wenger.

Målfattig oppgjør
Ferguson tror ikke det blir noe målrikt oppgjør i ligacupens semifinale.

- Det vil ikke bli scoret mange mål. Ser du på forsvaret til lagene, og hvordan de har spilt i det siste, vet du at det kommer til å bli et jevnt og tett oppgjør, mener Manchester Uniteds manager.

Chelsea kommer trolig til å stille med sitt beste mannskap mot Manchester United. Det kommer ikke Manchester United til å gjøre.

Topper laget
- Jeg tror Jose Mourinho vil stille med sitt beste mannskap. Hvorfor skulle han ikke det? Chelsea leder tabellen med ti poeng og har en FA-cupkamp mot Birmingham City lørdag, sier Ferguson.

- Men det er annerledes for oss. Vi har en storkamp mot Arsenal neste torsdag og en vanskelig FA-cupkamp mot Middlesbrough foran oss. Så jeg vil nok endre en del på laget. Det viktigste for oss er at vi beholder den gode formen vi er inne i, sier han til Manchester Evening News.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag