Gå til sidens hovedinnhold

Sir Alex vil ikke kjøpe

Manchester United-manageren sier han er fornøyd med troppen.

Som alltid er det knyttet stor spenning til hva Manchester United og rutinerte Sir Alex Ferguson vil foreta seg i løpet av sommerens overgangsvindu. Enn så lenge har det skjedd lite.

Og nettopp dette kan fort bli gjennomgangsmelodien i løpet av ferien. Den tyggeglade skotten går nemlig langt i å antyde at han er meget fornøyd med tingenes tilstand på Old Trafford.

Les også: Framtidens United

- Fornøyd med troppen
For mens erkerival og nabo Manchester City kaster om seg med penger i øst og vest, har United satset mye mer nøkternt, og i stedet investert i unge talenter som skal slå gjennom på sikt.

- Jeg kan ikke snakke på vegne av andre, men jeg er storfornøyd med den troppen vi har her. Vi har hentet noen spillere, og jeg er tilfreds med kjøpene, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Foran årets sesong har United forsterket med midtstopperen Chris Smalling fra Fulham og spissen Javier Hernandez CD Guadalajara. Unggutten Marnick Vermijl er også på plass.

- Spillerne har vist god form, og de har jobbet hardt her på treningsleiren vår i USA. Det er nå vi virkelig får se fruktene av arbeidet vårt. Og vi er på det nivået vi skal, sier skotten.

Les også: Sommerens overganger

Nani tilbake fra skade
Onsdag møter United amerikanske Philadelphia Union til treningskamp. Da er det ventet at den portugisiske vingen Nani vil være tilbake på banen. Spilleren skadet seg i forkant av VM, men viste god form mot slutten av forrige sesong.

- Jeg begynte å trene igjen med laget for tre dager siden, og dette blir en god mulighet for meg til å komme i form, sier Nani.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett