RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sir Bobby fornøyd med trekningen

Sist oppdatert:
Newcastle-manager Sir Bobby Robson er strålende fornøyd med å ha trukket Vålerenga i UEFA-cupen. - En veldig god trekning for oss, slår Sir Bobby Robson fast overfor TV 2 Nettavisen.

Vålerenga jublet av økonomiske årsaker, mens Newcastle kunne slippe jubelen løs av sportslige hensyn. Newcastles manager Sir Bobby Robson uttrykte stor begeistring etter at det fredag ble klart at "Magpies" møter Vålerenga.

- Det er en veldig god trekning for oss. Vi ville absolutt ikke reise til Moskva hvor det er veldig kaldt, selv om det også kan bli kaldt i Norge, gliser Sir Bobby Robson.

Han er spesielt glad for at Newcastle slapp unna tyrkiske lag og franske Auxerre. Robson er likevel bekymret foran møtet med Vålerenga.

- Vålerenga kan gjøre hjemmeleksen mot oss, men vi er ikke i stand til å gjøre hjemmeleksen mot dem ettersom Vålerenga ikke vil spille kamper. Hvordan de skal holde spillerne i form, er uvisst, sier Newcastle-manageren.

- Vålerenga er et sterkt lag, men jeg vet foreløpig svært lite om dem. Mandag eller tirsdag regner jeg imidlertid med å ha den informasjonen jeg trenger, understreker Sir Bobby Robson.

Imponert

Sir Bobby Robson legger ikke skjul på at han har latt seg imponere over skandinavisk fotball.

- Vålerenga fortjener all respekt, ettersom de har slått ut to gode lag tidligere. Men fotball generellt har forbedret seg sterkt både i Norge, Danmark, Sverige og Sveits (!) de siste årene, så det vil ikke bli lett, slår den fargerrike Newcastle-manageren fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere