*Nettavisen* Sport.

Sirkus Miller

Bode Miller slet nok en gang tungt i dagens renn i Adelboden

06.01.08 14:28

Akkurat som i storslalåmrennet i går kjørte amerikaneren ut øverst i løypa. Som i går kjørte han videre selv om det egentlig ikke er lov. Vanligvis får man da en bot. Og Miller gjentok seg selv ennå en gang da han kjørte ut for andre gang. Det gjorde han også i rennet i går.

Lite alvor
Det hjalp ikke at trenerne psyket opp Miller før start og ba han holde seg innenfor portene denne gang. Miller krøp under gjerdet og ut av løypa. Miller fleipet og lo på start, men nå spørs det om alvoret snart må innhente Miller hvis han ønsker å være en toppalpinist. Formen i de tekniske disiplinene er helt på bånn for amerikaneren med det enorme potensialet.

Mario Matt vant rennet foran landslamannen Benjamin Raich.

Skuffelse
Kjetil Jansrud skal ha kjørt veldig bra på trening i det siste og derfor var det en stor skuffelse at nordmannen kjørte ut i den fjerde porten. For øvrig var det den samme porten der Miller misset.

Truls Ove Karlsen ble nummer 23.

Det ble et mannefall i 1. omgang og blant dem som skuffet det sveitsiske publikummet var hjemmefavoritten Daniel Albrecht. Han imponerte med 2. plass i gårsdagens tøffe storslalåm og det var store forventninger til hva Albrecht kunne følge opp med i dag.

Les flere saker i Nettavisens vintersportsmagasin!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.