RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste dans for Irwin

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Etter 22 år og 902 kamper i toppserien sa Wolves-backen Denis Irwin (38) farvel til fotballen. Det blir tårer og applaus av slikt.

WOLVERHAMPTON – TOTTENHAM 0-2: – Det var rimelig følelsestungt da jeg gikk av banen, fordi jeg visste at det var det, sa en rørt Irwin til Sky Sports etter kampen.

– Men nå skal jeg ha et par drinker og komme meg over det.

Traff stangen

Den tidligere Oldham-, Leeds- og Manchester United-backen spilte en god kamp i Wolves-forsvaret og hadde blant annet et frispark som traff stolpen. Irwin var med og vinne Champions League med United i 1999 og kan se tilbake på en lang og stor karriere på klubblag og det irske landslaget.

– Den største honnøren jeg kan gi Denis er at han har trent i sin siste uke som om det var hans første. Han er gjennomført profesjonell i alt han foretar seg, sa Wolves-manager Dave Jones etter kampen.

Lite å smile av

Utover Irwins emosjonelle farvel, vard et lite å klappe for på Molineux lørdag. Laget hadde allerede før kampen rykket ned fra Premier League, og innsatsen mot Tottenham var heller ikke all verden. Like før slutt ble til og med kapteinen Paul Ince utvist.

– Jeg håper å fortsette også neste sesong. Styret har støttet meg de siste tre sesongene, jeg ser ingen grunn til at det ikke skal fortsette å gjøre det, sa Jones.

Og Steffen Iversen? Han satt på benken og fikk heller ikke denne gangen spille. Nå leter han eter en ny klubb – kanskje i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere