RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste kamp for Totti?

Foto: Patrick Hertzog (AFP/Scanpix)
Roma tapte, fansen dummet seg ut og superstjernen Francesco Totti var særdeles misfornøyd etter det som kan ha vært hans siste kamp for klubben.

Andrej Sjevtsjenko ga AC Milan 1-0-seier over Roma søndag. Det betød klubbens 17. seriegull i Serie A.

På motsatt side av banen lyktes Francesco Totti og Roma med lite. Totti hadde et par sjanser på frispark, men utmerket seg mest med klaging på dommeren. Nå er det store spørsmålstegnet om han fortsetter i Roma neste sesong, eller om han lar seg lokke vekk.

Real Madrid og Chelsea er bare to av klubbene som ønsker superspissen i stallen sin, og Romas økonomiske problemer kan kanskje ende med at Totti forlater klubben.

Tottis ansiktsuttrykk etter søndagens kamp fortalte det aller meste. Han var frustrert og skuffet. Ikke bare over seg selv, men også over lagets tilskuere.

Roma-fansen pepret Milan-spillerne med gjenstander, og keeper Dida måtte blant annet ha legebehandling for å kunne fortsette. Flere ganger måtte dommeren stoppe kampen etter fansens kasting. Det største problemet er at det ikke er første gang fansen utmerker seg negativt. Tidligere i år ble kampen mellom Roma og Lazio stoppet etter voldsomt bråk. 170 personer ble skadet den gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere