*Nettavisen* Sport.

Siste kamp med «gutan»

LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Morten Gamst Pedersen avsluttet tida i Tromsø med å brenne et straffespark. Søndag får Blackburn-ledelsen beskjed om at han er klar for en jobb i England.

22.08.04 11:49

ROSENBORG - TROMSØ 3-0: - Jeg tar ingen ting for gitt, men jeg skal ha en prat med TIL-ledelsen i morgen og fortelle hva jeg ønsker selv. Vi får vente med å trekke konklusjonen til etter det møtet, sier Tromsø-spilleren.

Han legger imidlertid ikke skjul på at Blackburn og England frister.

- Jeg har alltid drømt om å spille i utlandet generelt og i England spesielt. Nå ser det ut som om den drømmen er nærmere å gå i oppfyllelse enn noen gang. Men som sagt; jeg skal snakke med min nåværende arbeidsgiver først, sier han og mer enn antyder at han ønsker å prøve lykken som proff på fotballøya.

Bom uten betydning
Samtidig som en drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse for den talentfull fotballspilleren, ble den siste opptredenen på norsk jord en heller marerittlignende opplevelse for Morten Gamst Pedersen. Da han skulle takke for seg foran TIL-supporterne med å klinke et straffespark i nota like før slutt, skar det seg.

Knallhardt dundret han til ballen – som havnet langt ute i periferien.

- Vi slår ikke Rosenborg når vi setter straffesparkene i reklameplakatene. Trøsten får være at det neppe hadde blitt poeng selv om jeg hadde scoret. Det var jo bare noen minutter igjen av kampen og RBK ledet 3-0, smiler den sympatiske landslagsspilleren, før han reiser hjem til Tromsø for å gi klubbledelsen klar beskjed: Nå vil jeg til Blackburn!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.