RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste mulighet for gammel traver

(foto: scanpix)
Er det noe den greske midtbanespilleren Stelios Giannakopoulos liker, så er det utfordringer. I sommer får han sin siste store: Fotball-EM.

Etter at han vant det greske seriemesterskapet i sju år på rad med Olympiakos, bestemte Giannakopoulos at det var på tide med en ny utfordring. Han dro til Bolton, der han har hatt en god sesong i år. Nå ønsker han å gjøre seg bemerket i sommerens EM.

Fri rolle
- Det kommer til å bli et tøft mesterskap, men vi kommer til å gjøre vårt aller beste. Vi reiser til Portugal for å spille seriøs fotball, sa han etter at laget hadde kvalifisert seg til EM på bekostning av blant andre Spania.

Stelios, som han blir kalt i Bolton, har en slags fri rolle under Otto Rehagel, selv om han i utgangspunktet er midtbanespiller.

- Hans største fortrinn er at han kan komme på løp inn i straffefeltet, i tillegg til at han har en bra skuddfot fra distanse. Han er angripende midtbanespiller som vet hvordan han skal score mål, skryter Bolton-manager Sam Allardyce.

Siste mulighet
Giannakopoulos er blitt 30 år, og han vet at Portugal-EM sannsynligvis vil bli hans siste mulighet til å gjøre seg bemerket på den internasjonale arenaen.

Han er rede til å gripe den muligheten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere