RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste nytt fra Premier League

Sist oppdatert:
Holder Chelsea nullen? Scorer omsider Liverpool igjen? Og klarer Manchester United å følge Chelsea? Her er siste nytt før lørdagens Premier League-kamper.

Vi følger alle kampene direkte her.

Birmingham - Liverpool
Lørdag 13.45.
Birmingham har en skadeliste lang som et vondt år. Nicky Butt, Muzzy Izzet, Stephen Clemence, Jiri Jarosik, David Dunn og Mehdi Nafti er ute. Det betyr at Neil Kilkenny kan få din debut.

For Liverpool ser det atskillig bedre ut. Mohamed Sissoko og Fernando Morientes er ute med skade, men Dietmar Hamann og Bolo Zenden er aktuelle for spill igjen.

West Ham - Arsenal
Lørdag 16.00.
Teddy Sheringham ble hvilt da hjemmelaget slo Sheffield Wednesday i ligacupen i midtuka, men er tilbake. Jeremie Aliadiere, som er på lån fra Arsenal, er imidlertid ute med skade.

Dennis Bergkamp, Thierry Henry og Robert Pires mangler for Arsene Wenger, men Mathieu Flamini er tilbake. Det er trolig også Fredrik Ljungberg.

Chelsea - Aston Villa
Lørdag 16.00.
Asier del Horno er fortsatt ute for hjemmelaget. Det betyr at William Gallas fortsetter som venstreback. Wayne Bridge er også på vei tilbake, og spilte for reservelaget i midtuka, men er ikke med. Eidur Gudjohnsen er frisk etter å ha slitt med sykdom.

Milan Baros er meget usikker for Villa etter en akilles-skade i ligacupen i midtuka. Det er ikke bra for et Villa-lag som helt sikkert må klare seg uten Kevin Phillips.

Manchester United - Blackburn
Lørdag 16.00.
Ole Gunnar Solskjær, Roy Keane, Gabriel Heinze, Wes Brown, Gary Neville og Quinton Fortune er ute for hjemmelaget. Det betyr trolig at John O´Shea og Kieran Richardson fortsetter som backer.

Blackburn-kaptein Andy Todd er tilgjengelig etter suspensjon sist, og det er også ventet at Morten Gamst Pedersen går inn i start-elleveren igjen. Han startet på benken i ligacupen i midtuka. Paul Dickov og Brett Emerton starter trolig på benken.

Everton - Wigan
Lørdag 18.00.
James Beattie og James Vaughan er ute, og det er også usikkert om Duncan Ferguson rekker denne. Han har ikke trent de siste dagene. Det er usikkert om David Moyes foretrekker Matteo Ferrari eller Nuno Valente fra start.

Wigan har få problemer, men kommer trolig til å gjøre flere endringer på laget som vant i ligacupen i midtuka. Viktige Jimmy Bullard har ristet av problemene, og spiller sin 115. strake kamp.

Newcastle - Manchester City
Lørdag 16.00.
Hjemmelaget mangler fortsatt Kieron Dyer, Emre, Nolberto Solano og Albert Luque med skade, og Steven Taylor er suspendert.

Andy Cole og Joey Barton er tilbake for City etter skade, og Nedum Onuoha kan også spille ettersom det røde kortet han fikk i ligacupen ble trukket tilbake.

West Bromwich Albion - Charlton
Lørdag 18.00.
Chris Kirklands rygg er blitt bedre, og Liverpool-keeperen går rett inn på WBA-laget igjen. Diomansy Kamara er ute og Martin Albrechtsen suspendert, men Curtis Davies and Zoltan Gera er tilbake.

Alexei Smertin måtte stå over mot Chelsea siden han var utlånt fra Stamford Bridge-klubben, men er tilbake for Charlton til denne. Darren Ambrose er Charltons eneste skadeproblem.

Bolton - Portsmouth
Lørdag 18.15.
Hjemmelaget mangler Ivan Campo, og flere spillere er usikre. Først lørdag blir det endelig avklart om Jay Jay Okocha, Ricardo Vaz Te, Abdoulaye Faye, Radhi Jaidi og Fabrice Fernandes kan spille.

Linvoy Primus, Zvonimir Vukic og Aliou Cisse mangler for Portsmouth, mens spiss Lomano LuaLua skal gjennom en test lørdag som avgjør om han kan spille.

Søndag:
Middlesbrough - Sunderland

Mandag:
Tottenham - Fulham

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere