Siste sesong i Vålerenga

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Denne sesongen blir den siste for Freddy dos Santos, som går til ny jobb i 2012.

21.01.11 10:01

Den karismatiske og populære Vålerenga-spilleren har bestemt seg for at han legger vekk fotballskoene etter den kommende sesongen, som blir hans 11. i osloklubben.

Fra 2012 blir TV 2 arbeidsgiveren hans.

Tale Vålerengas sak
- Jeg synes det var rett og rimelig å si det nå i stedet for at det skal skure ut. Nå kommer det fram at jeg skal begynne i TV2 i 2012 samtidig som jeg er veldig motivert for sesongen som kommer og jeg gleder meg masse til sesongen kommer skikkelig i gang, sier dos Santos til Vålerengas nettside.

Han gleder seg spesielt til å jobbe sammen med TV 2-duoen Aleksander Schau og Thomas Aune, som han skrev bok sammen med.

- Det blir fotball fra en annen synsvinkel. Dessuten mener jeg at det er noen som må tale Vålerengas sak i TV 2 også, ikke bare bergenserne, sier han.

- Riktig tidspunkt
Freddy dos Santos kom til Vålerenga foran 2001-sesongen, og har vunnet ett seriemesterskap og to cupgull med klubben.

- Dette har vært de beste årene i livet mitt, jeg har hatt det helt strålende. Klubben er på vei opp, det er en «go» her som er veldig bra og mange unggutter på vei opp. Da føles det som et riktig tidspunkt å si dette på. Når det er sagt, er jeg 100 prosent dedikert og motivert til at denne sesongen skal bli veldig bra, for jeg har lyst å avslutte med stil, sier dos Santos.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag