RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste sjanse for Branns prøvespiss

Sist oppdatert:
Malteseren Daniel Bogdanovic (27 ) har én trening til å overbevise Brann om at han er goalgetteren de leter etter.

(iBergen.no): Bogdanovic har denne uken trent med Brann i håp om å vise seg god nok til å bli tilbudt kontrakt. Så langt har ingen på Stadion latt seg kraftig imponere, men trener Mons Ivar Mjelde har fått med seg at han er en god avslutter.

- Nøkkeltrening
I dag avgjøres det om toppscoreren i den maltesiske toppdivisjonen får kontrakt.

- Det blir en viktig dag for ham fredag. Da skal vi terpe litt større spill. Fredag blir en nøkkeltrening og det blir viktig for ham å vise seg frem, slår Mjelde fast til iBergen.no.

Han hevder likevel at fredagens økt isolert sett ikke blir avgjørende.

- Vi summerer opp hele uken og gjør en vurdering ut fra det, sier Mjelde.

Prøveoppholdet har ikke vært ideelt for Bogdanovic. På grunn av Branns tette kampprogram har ikke vært så mange spilløkter å vise seg frem på.

Ettertraktet
- Det har ikke vært så mange dager hvor vi har hatt spill på stor bane så det har kanskje ikke vært så gunstig for ham å komme til oss nå. Det skyldes det tette kampprogrammet, forklarer Mjelde, uten at det kommer til å hjelpe malteseren som ikke ser ut til å få avtale med Brann.

Tidligere i uken var prøvespilleren optimistisk med tanke på å få kontrakt.

- Jeg har scoret en del mål når vi har hatt spilltrening på liten bane. Det er mange gode spillere her, men jeg føler selv det har gått bra og ser er optimist med tanke på en avtale. Jeg håper jeg tar rett, men det er klubben som bestemmer, sier Bogdanovic.

Etter planen reiser Bogdanovic fra Bergen lørdag.

Malteseren ble skytterkonge på feriebyen med 31 fulltreffere på 28 seriekamper. Han er uten kontrakt og går i så fall vederlagsfritt til Brann. Klubber fra Irland, England, Kypros og Aserbajdsjan er også interessert i spilleren.

Bogdanovic har 18 A-landskamper og ett mål for Malta.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere