Gå til sidens hovedinnhold

Situasjon skal ha gjort Solskjær forbannet da United røk ut av ligacupen

Nordmannen tente til på en dag der Manchester United slet med å skape de store sjansene.

MANCHESTER UNITED - WEST HAM 0-1:

Ole Gunnar Solskjær hadde gjort en rekke endringer på laget til onsdagens ligacupkamp mot West Ham. Blant annet ble Cristiano Ronaldo hvilt.

Spillere som Jesse Lingard, Donny van de Beek, Diogo Dalot, Alex Telles, Juan Manuel Mata og Anthony Martial var blant dem som var inne i startelleveren.

Spillerne som fikk sjansen grep den imidlertid ikke og en tidlig scoring fra Manuel Lanzini ble beholdningen i en kamp der United slet med å skape store sjanser.

Rasende Solskjær

En episode etter rundt 12 minutter fikk Ole Gunnar Solskjær til å tenne til. Jesse Lingard ble dratt ned i feltet av Mark Noble og United-benken følte det burde vært straffe. Dommer Jonathan Moss var imidlertid ikke enig i den vurderingen.

Ifølge Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst så skal Solskjær ha vært rasende gjennom hele første omgang som en følge av denne hendelsen.

- Solskjær er helt forståelig rasende på fjerdedommeren etter situasjonen med Nobel og Lingard. Han fortsetter å kjefte langt inn i tilleggstiden, skriver han på Twitter.

Med andre ord så var nordmannen fortsatt sinna over at hans lag ikke fikk straffe rundt 33 minutter etter at den aktuelle situasjonen inntraff.

LES OGSÅ: Liverpool-debutant Kaide Gordon (16) vekker oppsikt: - Hva i all verden?

Journalisten Andy Mitten var en annen som reagerte på at United ikke fikk straffe.

- Må en Manchester United-spiller bli båret av på båre og kjørt til sykehus før de skal få en straffe denne sesongen? spurte han på Twitter underveis i kampen.

Nordmannen fikk spørsmål om hva som skal til for at United skal få straffe.

- Ja, si det. Vi har i hvert fall ikke vær heldig de tre fire dagene, men dommerne kan gjøre feil de også, sier Solskjær i intervju med Viasats Jan Åge Fjørtoft.

Tidlig ledelse

West Ham kom best i gang på Old Trafford og etter ni minutter tok gjestene ledelsen. Ryan Fredricks satte fart og kom seg ned til dødlinjen. Derfra fant han Manuel Lanzini og den offensive midtbanespilleren bredsidet ballen inn bak Dean Henderson.

I det 12. minutt ropte altså Lingard på straffe etter at Mark Noble dro ham ned i feltet. Dommer Jonathan Moss sa nei, til protester fra både spillere og Solskjær.

LES OGSÅ: Mikel Arteta skryter av Martin Ødegaard: - Gjør det andre nekter å gjøre

Etter et drøyt kvarter var hjemmelaget nær utligning. Martial ble spilt fram i bakrommet og avslutningen via en motspiller var centimetere unna å gå i mål.

United hadde mest ball gjennom første omgang og presset londongjestene, men hjemmelaget klarte ikke å skape de helt store sjansene foran Alphonse Areola.

Dermed var det West Ham som kunne gå til pause med ledelse i Manchester.

Enorme sjanser på slutten

I andre omgang var Manchester United litt inne i den samme rytmen og det ble ikke mange avslutninger på mål. Etter hvert følte Solskjær behov for å gjøre endringer.

LES OGSÅ: Sjokkert over Guardiolas behandling av stjernen: - Forstår det ikke

Først kom Mason Greenwood inn fra benken og litt senere satte han også inn Bruno Fernandes og den unge svensken Anthony Elanga i jakten på en utligning.

Mot tampen hadde West Ham muligheter til å punktere kampen. Andrej Jarmolenko fikk med seg ballen forbi keeper, men satte den i stolpen fra spiss vinkel.

LES OGSÅ: Neville og Keane bekymret etter å ha sett Kane spille: - Alarmbjellene ringer

Like etter kom Noble alene med keeper da United ga bort store rom. Henderson var imidlertid med på notene og fikk stoppet veteranen.

Det holdt likevel for gjestene som dermed er videre i ligacupen.