RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Carlsen danker ut dette

Sist oppdatert:

Storbritannias største motemagasin, GQ, publiserte denne uka en artikkel om det mest berømte moteshowet som finnes, nemlig undertøysshowet til Victoria's Secret.

LIVE: - Håper Magnus blir mer aggressiv

Showet ble arrangert i New York og mange av verdens mest berømte og ettertraktede kvinner gikk ned catwalken kun iført sexy undertøy.

Alessandra Ambrossio, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes og Izabel Goulart var blant de mange modellene.

Omtrent samtidig som GQ la ut artikkelen om undertøysshowet, la magasinet ut artikkelen «Titanic clash between Magnus Carlsen and Viswanathan Anand».

Nokså overraskende dukket det noen timer senere opp en twittermelding fra @BritishGQ som fortalte følgende:

«Så denne artikkelen om sjakk er for tiden mer populær på vår nettside enn vår 100 bilder av Victoria's Secret-modellene ...»

Nettavisen og norske medier har for lengst oppdaget hvor populær VM-finalen mellom Magnus Carlsen og Vishy Anand er, men det er jo helt naturlig at den gir gode lesertall i hjemlandet til en av finalistene. I India så over 80 millioner mennesker på høydepunktene fra tredje parti, melder The New Indian Express ifølge Chessdom.

At den også gir det utenfor Norges og Indias grenser, er definitivt overraskende.

Det sier kanskje en del om hvor fascinert mennesker over hele verden er over historien til Magnus Carlsen, som lenge har vært regnet som det største vidunderbarnet i sjakk.

Vi følger selvfølgelig det femte partiet i finalen direkte her.

I mellomtiden er vi nysgjerrige på hvor gode lesertall disse undertøysmodellene egentlig gir.

Derfor avslutter vi med en bildespesial over de neste ti sidene. Så får vi se hva nordmenn egentlig foretrekker: Sjakk eller lettkledde damer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere