RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Verdensmester Magnus Carlsen da han delte ut sjakkbrett til barn og unge fra barnehager og grunnskoler i Bærum i forrige måned.
Verdensmester Magnus Carlsen da han delte ut sjakkbrett til barn og unge fra barnehager og grunnskoler i Bærum i forrige måned. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Uavgjort for Carlsen mot Giri

Sist oppdatert:
Et kjapt parti endte i remis mellom Magnus Carlsen (24) og Anish Giri i Vugar Gashimovs minneturnering i sjakk i Aserbajdsjan torsdag.

Carlsen spilte i svart, og det var derfor ikke noe dårlig match av nordmannen med tanke på at han så langt ikke har slått Giri i et klassisk sjakkparti.

Torsdagens oppgjør varte i 37 trekk og var over etter én time og tjue minutter. Carlsen og Giri har møttes åtte ganger, og alle partiene er endt i remis unntatt det første mellom dem som Giri vant i 2011.

Tre partier gjenstår i turneringen, og Carlsen har hvitt i to av disse. Carlsen har tatt 4,5 av seks mulige poeng og leder turneringen foran de tre avsluttende kampene. Wesley So fra USA kan også komme opp i 4,5 poeng med seier i torsdagens kamp mot arrangørlandets Shakhriyar Mamedyarov. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere