RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjarapova: - En deilig følelse

Maria Sjarapova fikk det ikke enkelt mot Garbine Muguruza (20), men den russiske tennisstjernen slo tilbake og tok seg til semifinalen i Roland-Garros tirsdag.
Maria Sjarapova fikk det ikke enkelt mot Garbine Muguruza (20), men den russiske tennisstjernen slo tilbake og tok seg til semifinalen i Roland-Garros tirsdag. Foto: Stephane Mahe (Reuters)
Maria Sjarapova slet seg til semifinalen i Paris.

Maria Sjarapova fikk det ikke enkelt mot Garbine Muguruza (20), men den russiske tennisstjernen slo tilbake og tok seg til semifinalen i Roland-Garros tirsdag.

Dermed holder Sjarapova kursen mot sin tredje strake finale i den franske Grand Slam-turneringen. Hun vant tirsdagens kvartfinale med settsifrene 1-6, 7-5, 6-1 på Paris-grusen.

– Denne seieren gjør ikke at du vinner turneringen, men den tar deg et steg nærmere, sa Sjarapova.

– Gjorde ikke nok

Russeren kom skjevt ut mot Muguruza. Den spanske jenta, som danket ut Serena Williams i 2. runde, storspilte i åpningssettet.

– Jeg gjorde ikke nok for å straffe henne i første sett. Hun spilte meget bra, men jeg visste også at kampen ikke var over, sa Sjarapova om den dårlige starten.

I annet sett ble det mer nervøst. Begge spillerne gjorde for mange feil, men til slutt ble Sjarapova akkurat for sterk. Hun brøt til 6-5 og avgjorde settet på tredje settball da Muguruza sendte ballen i nettet.

Møter Bouchard

Sjarapova hadde ingen problemer med å sikre seieren etter at Muguruza gjorde for mange upressede feil utover i det tredje settet.

Tennisstjernen, som vant Roland-Garros i 2012, møter Eugenie Bouchard i semifinalen. Canadieren slo Carla Suárez fra Spania 7-6 (7-4), 2-6, 7-5 i den andre kvartfinalen tirsdag.

Sjarapova sier det var tungt å svelge fjorårets finaletap for Serena Williams.

– Jeg er veldig motivert for å gjøre det bra i år. Det er godt å være tilbake på den store scenen, det gir en deilig følelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere