RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Gray / Reuters / NTB scanpix

Sjarapova måtte kjempe

Kom seg til semifinalen med et nødskrik.

Maria Sjarapova er klar for semifinalen i WTA-turneringen i Miami, men hun måtte virkelig slite for å slå italienske Sara Errani 7-5, 7-5.

Det ble en tøff batalje mellom de to finalistene i French Open fra i fjor. Sjarapova gjorde 14 dobbeltfeil og spilte langt fra perfekt ellers heller, men verdenstoeren ville vinne og ga alt hun hadde. Det holdt.

- Jeg er veldig glad for at jeg klarte dette, for Errani hadde virkelig store muligheter til å vinne det andre settet, og hadde det skjedd, ja, da er det ikke lett å si hva som kunne ha blitt det endelige resultatet, sa Sjarapova etter den tøffe kampen.

- Det er helt herlig at jeg klarte dette, og at jeg er i semifinalen i denne turneringen igjen, fortsatte Sjarapova, sliten, men veldig glad for en sliteseier.

Nå får hun en ny sjanse til endelig å klatre helt til topps på seierspallen i Miami Masters, der hun har fire finaletap fra før. I semifinalen møter hun enten Roberta Vinci fra Italia eller Jelena Jankovic fra Serbia. Begge bør være overkommelige motstandere for den russiske verdenstoeren, som er ranket på tredjeplass i turneringen i Miami. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere