*Nettavisen* Sport.

Sjarapova med oppvisning

Foto: Martin Bureau / AFP / NTB scanpix

Knuste Sloan Stephens i French Open.

Maria Sjarapova ga amerikanske Sloane Stephens litt av en tennisleksjon mandag. Den russiske stjernen gikk videre med solide 6-4, 6-3.

Sjarapova er regjerende mester i Roland-Garros-turneringen, og hun hadde absolutt ingen problemer mot Stephens som måtte finne seg i å spille statistens rolle, helt og holdent.

Stephens som stilte i helgult, men som etter hvert ble redusert til en temmelig grå tennisspiller, fulgte Sjarapova til 3-3 i første sett, men så var det også slutt på jevnheten mellom de to.

Fra da og til det hele var over var Sjarapova suveren.

Maria Sjarapova er nå klar for kvartfinalen, og der skal hun møte enten Jelena Jankovic som slo den useedede amerikaneren Jamie Hampton med 6-0, 6-2. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag