Gå til sidens hovedinnhold

Sjåstad Christiansen ble nummer to i USA

Johannes Thingnes Bø sprakk på stående skyting igjen.

Vetle Sjåstad Christiansen fulgte opp seieren på sprinten med en sterk andreplass på jaktstarten i Soldier Hallow i USA, lørdag kveld. Han måtte gi tapt til franske Quentin Fillot Maillet på sisterunden, som vant rennet.

Simon Desthieux ble nummer tre, mens Johannes Thingnes Bø ble nummer fire.

Sjåstad Christiansen gikk et strålende renn lørdag, og skjøt kun én bom, på den andre liggende skytingen. Han holdt også god fart i sporet, og var hele rennet med i kampen om seieren.

Kritisk for Thingnes Bø

Thingnes Bø lå også lenge an til å kjempe om seieren. På stående skyting raknet det dog for verdenscuplederen. Nå er NRK-ekspertene Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde bekymret over ståendeskytingen til nordmannen.

25-åringen skjøt nemlig fire bom på den stående skytingen på sprinten. Lørdag fulgte han opp med to og tre bom på de to stående skytingene.

- Er han i ferd med å få seg et problem før VM?, spurte Stabrun Smith underveis i rennet.

- Ja, det er veldig grove bom også. Nå er det litt krise for Johannes Thingnes Bø på stående skyting. Han har virkelig en jobb å gjøre, fulgte Lunde opp med.

Imponerende av Dale

De andre norske herrene bommet også litt for mye, og havnet et godt stykke bak de aller beste.

Mest gledelig av resten var det at 21 år gamle Johannes Dale gikk et godt renn og ble nummer 12. Henrik L'Abee-Lund skuffet noe mer, og ble nummer 21, mens Erlend Bjøntegård ble nummer 22.

Søndag er det mix-stafett i Salt Lake CIty.

Reklame

Sjekk hva mobilselskapet har gjort med prisene

Kommentarer til denne saken