Sjefen til Gundersen

Foto: Hesteguiden.com

Travhesten Super Sjefen har et navn som forplikter og blir Nettavisens holdepunkt i V65-spillet fra Biri fredag.

Fredagens travmeny fra Norsk Rikstoto består av V4 og V5 fra Solvalla før Biri travbane overtar showet med V65 her hjemme fredag kveld. Fra Sverige der det hagler med storutbetalinger om dagen er det Ørebro som er vertskap for en svært interessant V64-omgang. Lørdagens V75 går av stabelen på Forus travbane og i jokerpotten ligger det fortsatt svimlende 28 millioner kroner som en eventuell alenevinner kan ta med seg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Biri travbane styrer altså begivenhetene her hjemme denne fredagen og Nettavisen har levert solide tips til Mjøsbanen de to foregående fredagene og spilt inn ca 200 000 kroner. Kveldens omgang er sånn midt på treet sett i forhold til vanskelighetsgrad og bankervalget var ikke vanskelig.

Innleveringsfrister Biri fredag
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

10 Super Sjefen kunne aldri bli bedre enn toer på Klosterskogen sist torsdag, men gjorde et strålende løp bak meget gode Rigel Scott og var også solid toer etter et kjelkete løp nest sist på Biri. I kveld har Geir Vegard Gundersens seiersvante fireåring en meget passende oppgave på Biri og tross 20 meter tillegg mener vi det er kveldens beste bankerbud i V65-5/V5-2/DD-1. Motstanden er slett og har ikke Super Sjefen en dårlig dag på jobb, så vinner han dette og vi bankerspiller i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Frekt bankerbud
Vi har latt oss imponere av treårige 3 Positive G.T. i denne fire løp i karrieren og spesielt sist var det stil over Hammersborg-hoppa. Det var på Jarlsberg der vår V65-banker Sweet Dilli fikk dirigere i tet og Positive G.T. satt langt bak underveis. 3 Positive G.T. fikk luken i den siste svingen og spurtet gnistrende og det var så vidt båten bar for storfavoritten Sweet Dilli. I kveld har Positive G.T.en perfekt utgangsposisjon på strek og vi er litt overrasket over at hoppa ikke blir favoritt. Spillerne gjør 20-meters hesten 10 Global Peace til sin favoritt. På Eksperten har vi lagt ut flere andelslag der vi setter et frekt og spennende bankerspill på nettopp 3 Positive G.T.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Et sjokk fra Harviken?
Fireårige 9 Amir B. blir ikke mye betrodd i V65-6/V5-3/DD-2, men fjorårets Kriterievinner (nede som et sjuendevalg i spillet) har varslet form i sine to siste løp og var ikke mer enn drøye to lengder bak Thai Broadway nest sist. Trener Eldar Harviken varsler om fine treningsjobbb hjemme på Søre Osen. Lite vinnervillige Trinitro blir klar favoritt i dette løpet, og da skal Amir B. være med og sette farge på dette løpet sammen med ringreven Tor Wollebæk. Vi krysser på alle spilleforslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.