Gå til sidens hovedinnhold

Sjefens største dag

NABEUL (TV 2 Nettavisen): Gunnar Pettersen hadde sin største dag i håndballsammenheng, da Sverige ble satt på plass for aller første gang i et stort mesterskap. Se bilder fra gårsdagens kamp.

Landslagstreneren mente 34-31-gevinsten over Sverige var enda større enn å slå VM- og OL-vinner Kroatia mandag.

- Personlig så har jeg vært med på å slått Kroatia før. Men jeg har aldri vært med å slå Sverige i noen sammenheng. Å gjøre det i en mellomspillkamp i et VM gjør det enda større, sier Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Beste angrep
Pettersen har klaget litt på det norske angrepsspillet tidligere i turneringen. Det var det liten grunn til å gjøre mot Sverige.

- Angrepsmessig er dette vår klart beste kamp i VM. Jeg sa det etter Kroatia-kampen at vi ikke har maks`et i angrep, men vi gjør det kanskje i dag, sier Pettersen videre.

Gunnar Pettersen var ikke helt fornøyd med de danske dommerne i det nordiske oppgjøret.

- Vi får ikke mye av dommerne. Både Glenn Solberg og Frank Løke er i gjennom flere ganger uten å få noe i første omgang. Det synes jeg var det sterkeste, at vi klarer å jobbe oss igjennom det. Og i andre omgang var det mye bedre.

Spania neste
Nå venter Spania i en direkte avgjørende kamp om å få spille om medaljene. Det vet Pettersen at blir en veldig tøff kamp.

- De har et kanonlag, med superspillere på alle plasser. Men vi trenger ikke å bli bedre på noe. Vi må bare hente oss opp igjen, som vi har gjort i hver eneste kamp. Relativt mange spillere må hente fram det beste som bor i dem. Da har vi en relativt god sjanse.

- Vi trenger ikke å bli bedre på det eller det. Det holder det vi gjør, understreker Gunnar Pettersen overfor TV 2 Nettavisen.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken