Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk dagens hockeydobbel

Vi ser østover til ishockey og Allsvenskan. Her er dagens oddstips.

I dag finner vi en rekke objekter fra brasiliansk Serie B og NHL på langoddsen, men før disse startet skal det spilles ishockey i Allsvenskan og fotball i skotsk 3. divisjon og Johnstones Paint Trophy-cupen i England. Det er også håndball på programmet.

Dagens langskudd
20. Cheltenham - Barnet B 4,20
Alle bortelagene i de engelske cupkampene er potensielle langskudd, for som alle vet stilles det reservelag i denne turneringen. Cheltenham gjør det veldig bra i League Two og prioriterer ganske sikkert et mulig opprykk. Barnet gjør det svakt i samme liga, men det betyr ikke at en gjeng motiverte Barnet-juniorer ikke kan lage trøbbel for Cheltenhams benkeslitere. Av bortelagene i dagens cuprunde tror vi Barnet har best sjanser og vi skyter langt etter en B til 4,20.

Dagens avslag
22. Sheffield United - Bradford City H 1,35
Vi er ikke overstrømmende begeistret for lavoddsere i en turnering som nedprioriteres over hele linja og der "overraskelsene" snart er vanligere enn favorittseire.

Dagens spill
Det spilles en fotballcup i England, og vi kjenner flere av lagene som skal i aksjon. Men her blir det alternative lagoppstillinger og det er nesten sjanseløst å sitte kvelden i forveien og gjette på hvem som stiller sterkt eller svakt. Våre lesere vil finne spennende odds og spillmuligheter i Johnstones Paint Trophy utover dagen og kan sette sine spill nærmere avspark, etter hvert som tropper blir offentliggjort. Men våre lesere skjønner nok også hvor vrient det er å skrive tips til disse kampene kvelden i forveien. Dessuten, å se troppen er én ting, det er som kjent bare 11 derfra som starter kampen.

Vi ser på ishockey fra Allsvenskan, der er det gode muligheter og man kan forvente lag som stiller toppet og ønsker å vinne.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

5. Rögle - Örebro
Rögle husker vi fra Elitserien noen år tilbake, da Chris og Cam Abbott herjet. Rögle gjorde det brukbart i Allsvenskan den første sesongen etter nedrykket, men misset i opprykkskvalifiseringen. Denne sesongen er ikke laget like sterkt, resultatene varierer for mye. 10. plass etter 18 runder er fasit, og man er nest svakeste hjemmelag med bare 2 seire etter 3 perioder på egen is, på 8 forsøk. Det har gått i tap og seier annnehver runde den siste tiden. Det ble en fin 5-3-borteseier over Troja/Ljungby på søndag, mens man to dager før røk 3-4 hjemme for bunnlaget Sundsvall.

Dette er siste match før et landslagsopphold, og femte matchen på ni dager for Rögle. Trener Hansson har tre nye fravær i laget. Felix Scheel og Jesper Jensen er på landslagssamlinger med Danmark og Jakob Lilja er ny på skadelisten. Fra før er A. Johansson, Liljewall, Everberg og Brendheden skadet. Norske Alexander Bonsaksen spiller i kveld og slutter seg til det norske landslaget først etter matchen. Det eksperimenters og rulleres i rekkene, og i dag blir neppe noe unntak. Det er strengt tatt bare førsterekka som har levert stabilt.

Örebro har nå vunnet ni strake matcher, uten bruk av spilleforlengelse. Dette er meget sterkt i denne jevne serien og det har tatt dem opp på 1. plass. Örebro scorer i særklasse flest mål for tiden og har skaffet seg en luke på 7 poeng ned til nærmeste utfordrer, Bofors, som de knuste 7-3 på søndag.

Trener Andersson stilte sterkt sist og vi kjenner ikke til nye skader i laget.

Örebro er i storform og har mye mer å by på denne sesongen enn Rögle. Så får vi se om Örebro kan samle kreftene enda en gang før landslagspausen og vinne denne matchen også. De skal være proffe nok til å ikke la storseieren på søndag gi noen blåmandag nå, forteller treneren, og de har slått habile Mora, Västerås og Almtuna i sine tre siste bortematcher. Vi spiller B til 1,90.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

4. Malmö Redhawks - Leksands
Redhawks er inne i en tung periode og har tapt fire matcher på rad. Sist røk man 3-4 på straffer hjemme mot bunnlaget Sundsvall. Man dominerer matchen lenge, men sløser med sjansene for så å få hetta mot slutten og så rakner det. Man røk også 2-4 for Rögle på egen is før det, mens man tapte med knappest mulig marginer borte mot Tingsryds og Bofors. Med det er opprykkskandidaten nede på 5. plass. Sydsvenskan beskriver situasjonen slik: "Malmös dyrkjøpte lag fungerer ikke. Det er massevis av feil, enkle baklengsmål, for lite fart, og dårlig energi".

Det er lite skader, men som man skjønner en del tvil rundt hvilke spillere som klarer å levere varene for tiden.

Leksands er i form og 8-0-2 på de ti siste er sterkt, der ett tap og én seier kom i spilleforlengelse. Fin 5-0 borteseier mot Tingsryds på søndag. Leksands er nummer 3 på tabellen og meget sterke på egen is. På borteis har de 3 seire etter tre perioder og ytterligere 3 seier i spilleforlengelse, kun 3 tap.

Tommy Enström gikk av isen mot Tingsryd noen gram lettere da et par tenner ble slått ut, men han er tilbake her. Fire backer var ute sist, men erstattene imponerte. Timander er tilbake fra skade.

Vi ser at Leksands vant 5-2 her forrige sesong, mens det andre oppgjøret endte med tap 2-3 i spilleforlengelsen. Inneværende sesong har disse møttes én gang og da vant Malmö 3-1 borte.

Hjemmelaget er inne i en periode der de ikke lykkes, og vil nok bruke landslagspausen til å se på mulige endringer. Denne matchen tror vi fort de taper, for Leksands er i meget god form og har gjort det bra på Malmö Arena ved de siste anledningene. Dristig å satse på Leksands på borteis vil kanskje noen si, men 2,30 ser fint ut for borteseieren og bedre anledning til å vinne i Malmö enn nå tror vi ikke de får på en stund. Dagens dobbel gir 4,37 i total odds og vi setter 100 kroner på spill. Spillefristen er klokken 18.55.

4. Malmö Redhawks - Leksands 1,90 3,45 2,30
5. Rögle - Örebro 2,30 3,45 1,90

Total odds 4,37

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken