RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk dagens singel til 3,45 i odds

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX
Sist oppdatert:
På bortebane er bunnlaget fornøyd med ett poeng. Her er dagens oddstips.

Langoddsen er oversiktlig i dag, kun 16 objekter står på programmet. Majoriteten er hentet fra irsk fotball, resten fra Island, Norge, Brasil og Sverige.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
I irsk Premier Division har Dundalk etter en god periode fått de berømte marginene i mot, og tapt 0-1, 1-2 og 1-2 i sine tre siste. Borte mot serieleder Shamrock Rovers blir det tøft igjen, men Dundalk er ikke lystne på et fjerde tap på rad og vil selge seg dyrt. Vi tror de taper, men ikke stort, og 3,20 på at Dundalk enda en gang taper med det ene, avgjørende målet blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Fløya ligger midt på tabellen i kvinnenes 1. divisjon og er middels med sine 3-1-3. De blir favoritter hjemme mot svake Alta, men Alta spiller kynisk og har 0-2-1 på bortebane, etter 1-1 borte mot topplaget Sarpsborg, og Haugar. Alta kan godt klare 1-1 på bortebane igjen, og 1,20 på Fløya må være for lavt, og lett å takke nei til.

Dagens spill
Valget faller på en uavgjort som singlespill, som vi mener har brukbare sjanser til å gå inn, til fine 3,45 i odds. De som leste vårt tips i går vil kanskje se noen likheter med spillet på U i Malmö - Kalmar, som dessverre ikke gikk inn. I dag er troen og oddsen minst like stor.

Häcken - Halmstad
Allsvenskan. Det løsnet endelig for Häcken med 4-1-borteseier mot Trelleborg forrige runde. Da hadde man bare 0-3-2 på de fem foregående, inkludert en cupkamp. Häcken ser ikke ut til å kunne bli noe topplag denne gangen heller, men på hjemmebane er de vonde å slå. De har 2-3-1 etter seks opptredener på Rambergsvallen. Det er god stemning i laget nå, etter det man håper er den forløsende seieren sist.

Jonas Henriksson er ute med skade i to uker, Emil Wahlström i seks til åtte uker. Henriksson er en sentral spiller, og han scoret begge målene i bortekampen mot dagens motstander forrige sesong. I tillegg er Peter Nyström ute, mens Dominic Chatto og Tibor Joza er tilbake fra karantener, leser vi på klubbens nettside.

Halmstad og deres trener Pep Clotet Ruiz har åpnet svakt. På hjemmebane kniper man enkelte poeng, til tross for at man knapt scorer mål, mens det på bortebane har blitt 0-1-5 og en målforskjell på 4-12. Etter tre tap mot sterk motstand har man forsvart inn 0-0 mot Syrianska og 0-0 mot Örebro i de to siste spilte. Trener Pep var strålende fornøyd med laget etter 0-0 mot Örebro. "Vi viser at vi kan forsvare oss mesterlig, alt fungerer og i dag hadde vi fortjent å vinne", sa han etter kampen.

Det var to skader i laget sist, og Zamora står ganske sikkert over igjen, mens Jonas Sævarsson (m) prøvde seg mot Syrianska 11. juni, men det viste seg å være for tidlig og islendingen måtte byttes ut etter kort tid. Vi er usiker på om han er tilbake nå, for vi har ikke sett noen tropp når dette skrives.

Lagene har møtt hverandre på Rambergsvallen seks ganger på 2000-tallet. Häcken vant 2-0 forrige sesong, men har ikke bedre enn 2-2-2 totalt på innbyrdes oppgjør her. Når de denne sesongen spiller uavgjort i halvparten av hjemmekampene sine, ser vi ikke hvorfor de skal være så store favoritter i dag. Halmstad kommer hit for å sikre seg enda et 0-0-resultat, noe de har klart til stor jubel i de to siste rundene, mot gode lag. Som i går så spiller vi en U i Allsvenskan, denne gangen er oddsen høyere 3,45. Vi setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

3. Häcken - Halmstad 1,45 3,45 5,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere