*Nettavisen* Sport.

Sjekk denne Del Piero-perlen

Veteranen viste at han fortsatt kan, da Juventus sendte Roma ut av cupen.

25.01.12 09:03

JUVENTUS - ROMA 3-0

Bare møtet mellom de to lagenes kapteiner kunne være nok til å gi en Serie A-entusiast gåsehud da Juventus tok imot Roma i den italienske cupens kvartfinale tirsdag.

Alessandro Del Piero og Francesco Totti har til sammen scoret 394 mål i den italienske toppserien og er for levende legender å regne i hver sin leir.

Legende-møte
I helgen satte Totti inn sitt 211. mål i Serie A og gikk dermed forbi Gunnar Nordahl på listen over spillere med mål for én og samme klubb.

Tirsdag var det imidlertid Juventus' ringrev sin tur til å vise at han fortsatt henger med på høyeste nivå.

Emanuele Giaccherini sendte hjemmelaget i ledelsen da han utnyttet at Simon Kjær var fullstendig ute av posisjon, stakk gjennom og satte inn 1-0 bak Maarten Stekelenburg.

Romas danske midtstopper var også involvert da Del Piero økte ledelsen til 2-0. Kjær tapte en duell imot Borriello, som headet ballen ned til Del Piero. Veteranen prøvde å stikke ballen gjennom til angrepskollegaen, men ble blokkert. Da gjorde han det han har gjort så mange ganger før.

37-åringen la bredsiden til og limte ballen opp i det borterste hjørnet - utakbart for Stekelenburg.

Deretter ble Romas Erik Lamela sendt av banen etter å ha sparket Giorgio Chiellini i skrittet.

- Vi så redde ut
Helt mot slutten av kampen, etter at Del Piero og Totti hadde blitt henholdsvis applaudert og pepet av banen, satte Simon Kjær inn Juventus' siste scoring da han skled inn Fabio Quagliarellas innlegg i mål.

Juventus-trener Antonio Conte var strålende fornøyd med det laget hans leverte i kvartfinalen tirsdag.

- Vi spiller godt i dag. vi ønsket virkelig å gjøre det bra i denne kampen, ettersom Roma har slått oss ut de to siste årene. Jeg er fornøyd, sier Conte til RAI.

Romas trener Luis Enrique var naturlig nok ikke like fornøyd som trenerkollegaen og mener laget hans så redd ut på Juventus Stadium.

- Det er første gang jeg har sett laget skremt, men vi tok oss sammen i andre omgang. Resultatet er ikke bra, men vi ser framover, sier Enrique.

Juventus møter vinneren av Milan og Lazio til semifinale i Coppa Italia.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.