*Nettavisen* Sport.

Sjekk denne Neymar-perlen

Foto: Nelson Almeida (AFP)

Er det rart at Real Madrid ønsker seg 19-åringen? Se video!

28.07.11 08:59

Han er ettertraktet over hele fotballeuropa, men er foreløpig ikke villig til å flytte fra sin moderklubb Santos i Brasil.

Og på onsdag viste 19-åringen hvorfor så mange klubber sikler etter å få tak i ham.

Uforklarlig finte
Neymars lag Santos tok nemlig imot Flamengo, med blant andre Ronaldinho med fra start, til ligamatch, og det ble et meget underholdende oppgjør foran omtrent 13.000 tilskuere på Estádio Urbano Caldeira i den brasilianske havnebyen.

Og underholdningen steg til et nytt nivå da Neymar økte Santos' ledelse til 3-0 etter bare 25 minutters spill.

19-åringen førte ballen med seg fra kanten og spilte veggspill med en lagkamerat før han lurte Flamengo-forsvaret trill rundt.

Med en finte som ikke lett kan beskrives, spilte han seg forbi motstandernes forsvar og chippet ballen over den utrustende keeperen. (Den lite beskrivende skildringen av målet kompenseres med en video av scoringen nederst i artikkelen.)

Hat trick av Ronaldinho
Selv om vertene på det tidspunktet altså ledet med tre mål, måtte hjemmefansen likevel gå skuffet hjem etter kampen.

Gode, gamle Ronaldinho reduserte nemlig for Flamengo like etter Neymars scoring, og før dommeren blåste for pause hadde gjestene sørget for at lagene var like langt med 3-3.

Neymar scoret et nytt mål for Santos i andre omgang, før 31 år gamle Ronaldinho stjal showet fullstendig.

Den tidligere PSG-, Barcelona- og Milan-spilleren scoret ytterligere to mål for Flamengo, og dermed gikk gjestene til slutt seirende ut av oppgjøret med 5-4 i målprotokollen.

Neymar spås en svært lysende karriere, og mange regnet med at Real Madrid ville sikre seg stortalentet i løpet av sommeren. Etter Copa América denne måneden gikk imidlertid Neymar ut og fortalte at han kom til å bli i Santos inntil videre.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.