*Nettavisen* Sport.

Sjekk Liverpool-toppens raseriutbrudd

Foto: EPA/Scanpix

Bekymret supporter fikk gjennomgå av Liverpool-direktør.

Liverpools amerikanske eiere har vært til bekymring for de fleste supportere omtrent siden de overtok klubben tilbake i 2007.

Verken Tom Hicks eller George Gillett kan skryte av å være særlig populære på Merseyside, og må stadig finne seg i demonstrasjoner fra fans som mener at den amerikanske duoen ikke har innfridd de løftene de kom med da de kjøpte klubben.

- Dra til helvete
En av de mange som er bekymret for klubbens framtid er Stephen Horner. Den 29 år gamle Liverpool-supporteren skrev derfor et brev til eierne og deres sønner for å uttrykke sin misnøye med klubbens ledelse. Og svar skulle han få.

Tom Hicks' sønn, Tom Hicks Jr., tok seg nemlig bryet med å svare på e-posten som Horner hadde sendt. Først fikk 29-åringen beskjed fra amerikaneren om at han var en idiot. Hicks Jr. var imidlertid ikke helt fornøyd, og sendte nok en e-post.

Av det vulgære slaget.

- «Blow me, f**k face». Dra til helvete. Jeg er drittlei dere, skal Hicks Jr. ha skrevet ifølge tabloiden News of the World.

- Få dem bort
Horner skal ha blitt svært overrasket over svaret han fikk, på det han beskriver som en veldig høflig henvendelse.

- Jeg er virkelig sjokkert. Det er helt utrolig at et medlem av Liverpools styre kan skrive noe slik til en supporter. Det bare forsterker inntrykket av hvordan klubben drives for tiden.

- Det eneste jeg gjorde var å sende han kopier av noen avisartikler som gjorde meg bekymret for klubbens framtid. Det var snakk om hvordan klubbens gjeld vil påvirke spillerkjøp. Nå ønsker jeg ingen unnskyldning, jeg vil bare ha dem bort.

Dette er imidlertid ikke første gang Tom Hicks jr. er i trøbbel med Liverpool-fansen. Under et pubbesøk utenfor Anfield for en tid tilbake ble han tvunget til å regelrett flykte etter at han hadde prøvd å menge seg med supporterne. Det at amerikaneren totalt overså fansen ønske om at han skulle gå, provoserte mange.

Liverpool har ikke ville kommentert e-posten fra sin direktør, men ifølge News of the World skal Hicks Jr. ha sendt en offisiell unnskyldning til Stephen Horner lørdag kveld.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.