RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk Silvas nye superlønn

Foto: Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
Dette får Manchester City-stjernen i ukelønn etter å ha underskrevet ny kontrakt.

Etter spekulasjoner om at David Silva var på vei bort fra Manchester City, underskrev spanjolen mandag en femårsavtale med Premier League-klubben.

Ifølge The Guardian vil Silva motta en ukelønn på 120.000 pund, eller 1,1 millioner kroner, i tillegg til bonuser. Det gir en månedslønn på nesten 4,5 millioner kroner, og en årslønn på circa 55 millioner kroner.

- Jeg har vært her i to år og trives godt i klubben, byen og med menneskene her. Det føles som hjemme her, så nå er jeg strålende fornøyd med å ha forlenget kontrakten, sier 26-åringen, som har knyttet seg til City fram til 2017.

- Vi har vunnet Premier League og to andre trofeer, og nå ønsker vi å gjøre det godt i Champions League. Det er en annen grunn til at jeg ønsker å bli i klubben, utdyper han.

Get Adobe Flash player

City-fansen får mye av æren for at den spanske landslagsspilleren til slutt valgte å bli i Manchester.

- Fansen har alltid støttet meg og i det siste har de ønsket at jeg skulle signere ny kontrakt. Forhåpentlig kan dette være med på å vise dem hva de betyr for meg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere